top of page

Privéfeest

Er zijn zoveel redenen in het leven om te vieren. Met pensioen, net getrouwd, pas verjaard of gewoon zin in een party? Elk feest verdient een toplocatie. Wij bieden twee ruimtes aan, een goed gevulde bar en een kwalitatieve geluidsinstallatie om er een feest van te maken dat niet snel vergeten wordt.

d.jpg

Huwelijk

De mooiste dag wil je delen, samen met vrienden of familie. Samen maken we er een geweldig feest van, met lekker eten, gevulde glazen en een party die je de dag erop nog voelt nazinderen. In Barcelo kan dat allemaal, van gezellig klein tot groots met alles erop en eraan. Op onze houten vloer werden al legendarische dansfeestjes ingezet.

Babyborrel of doopfeest

Zwanger? Proficiat! Droom je al stiekem van het eerste feestje voor je kersverse baby? In Barcelo is er voldoende ruimte om al je vrienden en familie uit te nodigen. Ook voor de kleinsten is er plaats (binnen) voor een springkasteel of knotsgek kindercafé.

33802680-e4b8-4114-ab22-2f12bd8eae0a_edited.jpg
DSC07734_edited.jpg

Communie of lentefeest

Je zoon of dochter wil niet zomaar een feestje. Nee, ze fantaseren over hét feest. Een bommetje! Ongedwongen, verrassend, en vooral heel plezant. Nodig je een goochelaar uit, verras je met een springkasteel of komen alle vriendjes langs, Barcelo is sowieso een gepaste feestlocatie voor een heel mooi groeifeest.

Familiefeest of verjaardag

Of je nu een gigantische taart wil, droomt van een themafeest of al een live-act in  gedachten hebt, Barcelo bezorgt ook verjaardags- of familiefeesten een  bijzondere meerwaarde. Als creatief team helpen wij graag om de gepaste  animatie te boeken en om de sfeer erin te krijgen.  

IMG-5697.jpg
DSC07731_edited.jpg

Privécafé of fotoshoots

The place is all yours! Wil je zelf in the picture staan of heb je een model in gedachten? Door het warme en creatief afgewerkte interieur leent Barcelo zich  tot originele fotoshoots. De ruimte kan ook als privécafé afgehuurd worden. Wij    werken samen met een lokale wijnhandelaar en bieden de drank aan in de vorm  van een forfait.

bottom of page