top of page

Bedrijven

Trek je er met je collega’s op uit, dan kom je het liefst samen in een omgeving die  inspireert en de creativiteit prikkelt. Een bedrijfsfeest, teambuilding of  productvoorstelling op de planning? Met zijn unieke setting maakt Barcelo van  elk bedrijfsevenement een topeditie. Ook voor een pop-up of teamvergadering  ben je welkom!  

IMG-8569_edited.jpg

Bedrijfsfeest of personeelsfeest

Op zoek naar een creatieve en toch professionele omkadering om je firma,  klanten of werknemers te vieren? De oude juteweverij is een uniek kader om alle  collega’s samen te brengen. We bieden twee ruimtes aan, een goed gevulde bar  en helpen graag om de perfecte cateraar te vinden of extra’s te organiseren, zoals  een (cocktail)workshop.  

Incentives of teambuilding

Een inspirerende plek werkt pas echt motiverend. Daarom ontvangen we jou en  je collega’s heel graag in Barcelo. Food, drinks, een warm kader waar iedereen  zich op z’n gemak voelt en een centrale ligging vol mogelijkheden. Combineer je  teambuilding met een bezoek aan brouwerij Rodenbach, Koers of een middagje  citytrippen in Roeselare.  

IMG-6798_edited.jpg
Image by Headway

Vergadering of productvoorstelling

Een ontbijtvergadering om de dag fris te starten, een lunchmeeting of liever een  bespreking op vrijdag met aperitief achteraf? Barcelo kan gehuurd worden per    dagdeel, met of zonder ontbijt, lunch of aangepaste drank. Ook je  productvoorstelling til je naar een next level in ons uniek decor. 

Privécafé

Met je team op café gaan maakt de tongen los en bevordert de groepsdynamiek.  Onze ruimte(s) staan volledig tot jullie beschikking om In een intieme setting  met klanten of collega’s te vieren of momenten te delen. We beschikken over een  kwalitatieve geluidsinstallatie zodat ook een inspirerende keynotespreker of  zelfs deejay uitgenodigd kan worden. Contacteer ons gerust om alle  mogelijkheden te overlopen.  

Barista Making Coffee
bottom of page